Index of Digital Economy and Society - Naščáková, Jana
Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti DESI v jednotlivých dimenziách v porovnaní s predchádzajúcimi obdobiami v krajinách EÚ. V rámci DESI indexu so zameraním na Slovensko identifikovanie jeho silných a slabých stránok.