Parallels and Differences in Earnings Management of the Visegrad Four and the Baltics - Ďurana, Pavol
Identifikácia paralel a rozdielov v hospodárení podnikov krajín Vyšehradskej štvorky a Pobaltia z hľadiska konkurencieschopnosti za obdobie rokov 2010-2018. Kvantitatívna analýza testov homogenity s použitím Monte Carlo simulácií.