Pandemic Situation as a Tool of Influence on Quality of Life Indicators of Students of the University of Economics in Bratislava - Korytinová, Kristína, 1995-
Zmena vo vnímaní kvality života študentov počas a pred pandémiou COVID-19. Definovanie najviac ovplyvnených indikátorov kvality života s vplyvom na celkovú spokojnosť so životom prostredníctvom rodovej štruktúry.