Kvalita života domácností a globálne nerovnosti - Vidová, Jarmila, 1967-
Príjmová nerovnosť a kvalita života domácností. Príjmy, výdavky a ekonomický blahobyt domácností. Porovnanie výšky podielu výdavkov domácností v EÚ na bývanie, vodu, elektrinu, plyn a ďalšie palivá v rokoch 2008 a 2019. Príjmová situácia domácností na Slovensku.