Zelené inovácie ako nástroj podpory environmentálneho podnikateľského prostredia Slovenskej republiky - Lovciová, Kornélia, 1983-
Zelené inovácie ako nástroj podpory environmentálneho podnikateľského prostredia v Slovenskej republike. Vláda SR a jej nasmerovanie finančných zdrojov do zelených inovácií. Eko – inovačný index. Plán obnovy a odolnosti SR. Investícia a dotácie na zelené investície.