Právne a účtovné aspekty vkladu podniku ako typu kombinácie podnikov v Slovenskej republike - Podmanická, Martina, 1977-
Problematika vkladu podniku ako jedného z typov kombinácií podnikov v Slovenskej republike z právneho a účtovného hľadiska. Definícia podniku. Transakcia vkladu podniku ako jednu z možných kombinácií podnikov. Vzťahy medzi vkladateľom podniku a prijímateľom vkladu.