Doing Business in Central Europe: The Slovak Republic and the Czech Republic Comparison - Činčalová, Simona
Efektívnosť rozvoja atraktívneho podnikateľského prostredia v Slovenskej republike a v Českej republike. Analýza podnikateľského prostredia a atraktívnosť krajín z hľadiska priamych zahraničných investícií. Index globálnej konkurencieschopnosti a Index ekonomickej slobody.