Ekonomika Afganistanu v 21. storočí – realita, problémy a perspektívy - Lipková, Ľudmila
Osobitosti doterajšieho ekonomického vývoja Afganistanu a jeho ďalšia perspektíva. Zapojenie Afganistanu do globálnej ekonomiky. Nástup Talibanu a menová stabilita. Zahraničná finančná pomoc.