Areas of Sustainability: Environment, Economy, and Society - Majerník, Milan, 1952-
Opis pilierov spoločenskej zodpovednosti: environmentálny, hospodársky a sociálny pilier. Obmedzenia stabilného ekonomického rastu. Varovanie pred zmenou klimatických podmienok.