Prijímatelia asignačnej dane v čase koronakrízy - Kordošová, Alena, 1970-
Skúmanie prijímateľov asignačnej dane vo všeobecnosti a osobitne v čase koronakrízy v podmienkach vybraných druhov neziskových účtovných jednotiek. Význam a osobitosti prijímateľov asignačnej dane ako špecifických účtovných jednotiek so zreteľom vplyvu koronakrízy na finančné zdravie neziskových účtovných jednotiek.