Digitálna deprivácia a COVID-19 - Labudová, Viera, 1958-
Vplyv pandémie COVID-19 na vzdelávacie systémy v Európe. Digitálna deprivácia. Využívanie informačných technológií na Slovensku a výsledky modelu logistickej regresie.