Neúspešný pokus s liberalizáciou trhu koronerov - Zeman, Jakub, 1995-
Počas celej pandémie COVID-19 sa každodenne stretávame nielen s dátami o počte nakazených osôb, ale aj s dátami o počte úmrtí. Na Slovensku sa zmenil spôsob manažmentu prehliadok mŕtvych tiel, ktorý mal zabezpečiť lepšiu efektívnosť, avšak tento cieľ sa nenaplnil a štát sa vrátil k pôvodnému, modifikovanému riešeniu.