Úloha univerzít v príprave študentov na problematiku udržateľného rozvoja - Chomová, Katarína, 1983-
Spôsoby a metódy integrácie problematiky udržateľného rozvoja do univerzitného prostredia - na univerzity so zameraním na humanitné a spoločenskovedné disciplíny. Integrovanie udržateľného rozvoja na slovenských univerzitách. Transformácia vysokoškolského vzdelávania.