Economic Convergence of Developing Countries - Dančo, Ján, 1996-
Definícia základných typov konvergencie. Aktuálny problém konvergencie rozvojových krajín vo svetovej ekonomike. Konvergencia a empirické zistenia ekonomického rastu.