Peruvian Presidential Election 2021 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Peruánske prezidentské voľby v roku 2021 ovplyvnilo veľa faktorov – ekonomická kríza, COVID-19, nevyriešené sociálne problémy, prehĺbenie sociálnej nerovnosti a rozdelenie peruánskej spoločnosti. Víťaz volieb Pedro Castillo sa musí pokúsiť o znovuzjednotenie polarizovanej peruánskej spoločnosti.