The Multilateral Methods for the Consumer Price Index Measurement Using Scanner Data in the Conditions of the Slovak Republic - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Vybrané zistenia experimentálnej štúdie zameranej na využitie multilaterálnej metódy na zostavenie elementárnych cenových indexov, realizovanej na reálnych dátach piatich obchodných reťazcov pre divíziu „Potraviny a nealkoholické nápoje“.