Regional Relevance of the International Visegrad Fund Reviewed - Neupauerová, Marianna, 1983-
Roky 2020 a 2021 sú jubilejnými rokmi Vyšehradskej skupiny v znamení 20. výročia Medzinárodného vyšehradského fondu a 30 rokov vyšehradskej spolupráce. Zhodnotenie potenciálu Medzinárodného vyšehradského fondu a analýza jeho činnosti, pričom sa berú do úvahy politické obmedzenia vyšehradskej spolupráce.