Daňové stimuly sociálneho charakteru v zdaňovaní príjmov fyzických osôb v Českej republike - Ďurinová, Ivona, 1964-
Sociálne aspekty zdaňovania príjmov fyzických osôb v Česku. Daňové stimuly sociálneho charakteru uplatňované v rámci zdaňovania príjmov fyzických osôb. Analýza uplatňovaných daňových stimulov v rámci prípadovej štúdie a zhodnotenie daňových stimulov na daňovú zaťaženosť fyzických osôb.