Blending Environmental Migration with Economic Migration. The Case of Central Asian Countries - Štefančík, Radoslav, 1976-
Environmentálna migrácia v regióne Strednej Ázie. Napriek predpokladom pre existenciu tohto typu migračných procesov sa environmentálna migrácia v štatistikách údajov cieľových krajín (v článku konkrétne Ruskej federácie) zamieňa s migráciou ekonomickou.