The Impact of the Digital Single Market on the Economic and Tax Environment of Business - Vavrová, Katarína, 1960-
Problém podnikateľských subjektov v prostredí digitálnej revolúcie. Digitálny trh vo vzťahu k slovenským spoločnostiam. Posúdenie vplyvu digitálnej daňovej revolúcie. Inteligentné mestá. Dopad digitalizácie na daňovú revolúciu.