Uplatnenie Dollar Cost Averaging v podkladových aktívach dôchodkových fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Dollar cost averaging (DCS) ako investičná stratégia na finančných trhoch. Investičné nástroje na trhu starobného dôchodkového sporenia a modelovanie ich dlhodobých výnosov z pohľadu dĺžky investičného horizontu.