Fiškálny rámec Európskej únie a post-covidové výzvy - Muchová, Eva, 1961-
Fiškálna pozícia krajín – dopady pandémie COVID-19. Fiškálne kritériá v Európskej únii. Reforma fiškálneho rámca Európskej únie. Iniciatívy EÚ ako odozva na dopady pandémie COVID-19.