Priame zahraničné investície v období pandémie Covid-19 - Darmo, Ľubomír, 1984-
Vývoj prílevu priamych zahraničných investícii (PZI) v období pandémie COVID-19. Vývoj prílevu PZI v krajinách OECD, EÚ28 a Vyšehradskej štvorky (V4). Vývoj komponentov prílevu PZI v krajinách V4.