Zvyšovanie motivácie ľudí pre prácu vo verejnom sektore (Behaviorálny prístup) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Prehľad vybraných uskutočnených behaviorálnych experimentov zameraných na zvýšenie záujmu o prácu vo verejnom sektore. Prehľad štúdií skúmajúce faktory ovplyvňujúce ľudí pri ich rozhodnutí pracovať vo verejnej správe. Zvýšenie záujmu o prácu vo vybranej miestnej samospráve v Slovenskej republike.