The Effects of Information Systems and Information Technologies as a Key Factor in Increasing the Competitiveness of Companies - Bolek, Vladimír, 1988-
Prezentácia výsledkov výskumu zameraného na identifikáciu zákazníckych efektov dosahovaných implementáciou a integráciou inovatívnych technológií a informačných systémov.