Vplyv priamych zahraničných investícií na vybrané krajiny Západného Balkánu - Francisti, Ivan, 1997-
Vplyv priamych zahraničných investícií na rozvoj krajín Západného Balkánu. Faktory ovplyvňujúce prílev priamych zahraničných investícií.