Analýza hospodárskeho rozvoja južného Slovenska v období normalizácie - Horbulák, Zsolt, 1972-
Analýza hospodárskej vyspelosti južného Slovenska medzi rokmi 1969 až 1989 na základe vybraných ekonomických ukazovateľov. Vymedzenie južného Slovenska.