Analyzing Second Language Written Summaries at University Level - Zamborová, Katarína, 1988-
Korpusová lingvistika, používanie jednojazyčných a kolokačných slovníkov pri štúdiu cudzieho jazyka. Používanie inovatívnych výskumných nástrojov vo výučbe cudzieho jazyka - mobilné aplikácie na čítanie a internetové články. Najčastejšie chyby slovenských študentov pri výučbe cudzieho jazyka.