Slovakians' Adversarial Attitude towards Consumption of Functional Food - Mazalán, Pavol
Skúmanie spotrebiteľského správania Slovákov na poli funkčných potravín. Použitie dotazníkového prieskumu vo všetkých slovenských regiónoch. Skúmanie, prečo sa kupujú alebo nekupujú špecifické druhy potravín. Zistenia, že slovenské domácnosti sa nezaujímajú o daný typ potravín a nemajú ho záujem ani nakupovať.