Solvency Ratio Estimation for Regulatory Purposes - Faybíková, Ivana, 1995-
Proces odhadu solventnosti pre regulačné účely poisťovne s prístupom interného modelu. Švajčiarsky test solventnosti. Analýza Ročného hodnotenia rizík medzinárodnej poisťovne.