Vývoj úrokových sadzieb a ich dopad na podnikové rozhodovanie - Polednáková, Anna, 1957-
Cieľom štúdie je vymedziť vplyv nízkych úrokových sadzieb na rozhodovanie podnikov v automobilovom, elektrotechnickom a informačno-komunikačnom odvetví. Preukázanie možnej korelácie medzi súčasnou situáciou nízkych úrokových sadzieb a vyššou zadlženosťu podnikov, ktorá má priamy vplyv na ich výnosnosť.