YOLO Trading: Riding With the Herd During the GameStop Episode - Lyócsa, Štefan, 1982-
Sledovanie cenových rozdielov v roku 2020 a začiatkom roku 2021 pri akciách GameStop, AMC Entertainment Holdings, Blackberry a Nokia.