Daň z motorových vozidiel v roku 2022 - Mintál, Ján
Daň z motorových vozidiel je predmetom úpravy zákona o dani z motorových vozidiel. Určovanie základu dane z motorových vozidiel. Oslobodenie od dane z motorových vozidiel. Zvýšenie a zníženie sadzby dane z motorových vozidiel. Vznik daňovej povinnosti k dani z motorových vozidiel.