Increasing the Payment Rate of the Garbage Collection Fee in the Slovak Municipality through the Behavioral Experiment - Čaplánová, Anetta, 1967-
Prezentácia návrhu behaviorálneho experimentu v obci Hlohovec, ktorého cieľom je vyriešiť problém s neplatením poplatku za odvoz smetí. Opis a výsledky experimentu.