Use of Multivariable Decision Methods in Decision of Retail Organizations - Manová, Eva, 1957-
Metódy rozhodovania o viacerých premenných s bližšou špecifikáciou Saatyho a metóda TOPSIS. Výkonnosť jednotlivých prevádzok vo vybranom podniku z východného Slovenska.