Food Consumption and Availability in Czechia in the Years 1993–2019 - Macová, Marcela
Porovnanie spotreby potravín a nápojov v Českej republike v rokoch 1993 a 2019. Hlavné zdroje potravín a potravinárskych materiálov, ich domáca produkcia a cezhraničný pohyb.