The Impacts of Pharmaceutical Companies on Economic Recovery after COVID-19 - Pobudová, Daniela, 1982-
Dopad koronavírusu na ekonomickú a zdravotnú oblasť vo vybraných krajinách. Bádanie, do akej miery pandémia podnietila biofarmaceutický priemysel a výskumnú komunitu verejného zdravotníctva pri vývoji nových liekov a vakcín. Skúmanie súvislosti medzi percentom zaočkovanej populácie a novopotvrdenými prípadmi. Riešenie, ktoré by v praxi eventuálne mohlo zvýšiť percento zaočkovaných ľudí.