Workforce Development as Factor of Competitiveness in Conditions of Industry 4.0 - Rakovská, Júlia, 1972-
Aktuálne problémy rozvoja pracovnej sily. Spokojnosť zamestnancov vo vybranom podniku, ich motivovanie k práci, sebavzdelávanie, odmeňovanie a to, čo si zamestnanci v podniku najviac cenia.