Analytical Study on Adventure Tourism Destination Management Concerning Expenditure on Adventure Activities - Štefko, Róbert
Analýza slovenského účastníka dobrodružného turizmu z hľadiska jeho výdavkov spojených s dobrodružným turizmom. Základné zložky manažmentu destinácie zážitkového cestovného ruchu. Potenciál Slovenska pre zážitkovú turistiku. Vplyv pandémie COVID-19 na rozšírenie dobrodružného turizmu.