Impact of Personality Traits and Demographic Factors on Risk Attitude - Pavlíček, Antonín
Štúdia prispieva k lepšiemu pochopeniu vplyvu osobnostných a demografických vlastností faktorov postoja k riziku v kontexte kultúry s vysokou mierou vyhýbania sa neistote.