Odvetvie výroby bicyklov v prostredí Slovenskej republiky - Hojdik, Vladimír, 1992-
Dynamika vývoja slovenského cyklistického priemyslu s ohľadom na výrobcov bicyklov. Koncentrácia odvetvia a posúdenie úrovne konkurencie medzi výrobcami bicyklov na základe relevantných indikátorov. Aktuálna situácia na trhu slovenských výrobcov bicyklov.