Disparities in EU Regions: First Take - Fifeková, Elena
Regionálne nerovnosti a ekonomická úroveň krajín Európskej únie. Hodnotenie konvergenčného procesu v priestore Európskej únie. Hodnotenie európskych regiónov - DEA (Data Envelopment Analysis) prístup.