Úloha manažmentu dizajnu vo firmách textilného a odevného priemyslu na Slovensku - Ševčíková, Renáta, 1982-
Analýza faktorov manažmentu dizajnu a ich vplyv na využitie dizajnu pri inovácii produktov v textilnom a odevnom priemysle na Slovensku. Manažment dizajnu a jeho dôležitá úloha pri využívaní dizajnu ako produktovej inovácie. Dotazníkový prieskum firiem textilného a odevného priemyslu na Slovensku.