Kompetenčný model personálneho manažéra v digitálnej dobe – pripravenosť malého podniku pre výzvy éry 4.0 - Blštáková, Jana, 1980-
Kompetencie a zručnosti personálneho manažéra v malom podniku a ich zmeny v ére priemyslu 4.0. Transformácia kompetencií a zručností manažéra v kontexte súčasnej situácie pandémie COVID-19. Príprava podnikov na výzvy digitálnej transformácie.