Informačné technológie inteligentných automatizačných iniciatív - Bolek, Vladimír, 1988-
Charakteristika vybraných technológií, ktoré sa považujú za najvýznamnejšie z pohľadu inteligentných automatizačných iniciatív. Kyberneticko-fyzikálne systémy, ktoré reprezentujú prepojenosť virtuálneho (kyber) sveta a fyzického prostredia uplatnením komunikácie typu M2M (Machine to Machine) a prinášajú zásadnú interakciu medzi reálnym svetom a virtuálnym svetom. Význam digitálnych údajov a dát z ekonomického a spoločenského pohľadu. Internet vecí a digitálna výroba.