Integrity and Ethics in Research - Bukovová, Sylvia, 1959-
Hodnotenie etických rozmerov navrhovaného výskumu v programe Horizont Európa. Charakteristika Európskeho etického kódexu a integrity výskumu. Základné princípy vedeckej integrity, etiky a usmernenia pre štandardy správnej vedeckej praxe.