Iniciatívy v manažmente výroby a logistiky v súčasných podmienkach rozvoja v podnikoch a podnikaní na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Podpora iniciatív v manažmente výroby a logistiky v podnikoch a podnikaní na Slovensku. Štandardizácia, normalizácia, unifikácia v manažmente výroby a logistiky v podniku. Znalostný a procesný manažment vo výrobe a logistike. Automatizácia a digitalizácia, generické a metodologické predpoklady procesov manažmentu výroby a logistiky.