The Business Environment of Family Enterprises in Slovakia - Perception of External Barriers - Naďová Krošláková, Monika, 1975-
Vnímanie vonkajších bariér v podmienkach rodinného podnikania na Slovensku, a to aj v členení podľa vybraných charakteristických znakov. Použité matematicko-štatistické metódy deskriptívnej a induktívnej štatistiky.