Vianočný zázrak. O výmaze a oživení obchodných spoločností - Csach, Kristián
Otázka výmazu obchodných spoločností z registra na základe § 768s OBZ. Dovtedy boli viaceré obchodné spoločnosti vymazané z obchodného registra, najmä z dôvodu nesplnenia si povinnosti premeny základného imania na euro. Autori reagujú na danú tému a riešia vzniknutý problém.