Projekt ADR - aplikácia alternatívnych prístupov v justícii na Slovensku II - odborná rozprava - mediácia v civilnom práve - Swanová, Beata
Predstavenie dvoch významných princípov mediácie, konkrétne oblasti dobrovoľnosti mediácie a mlčanlivosti, a tiež efektívneho využívania mediácie v podmienkach systému SR.